Forkælelse og velvære for to

 

Et wellness ophold for to er den perfekte mulighed for at komme tæt på en, du har kær og yde noget selvomsorg i processen. Du kan dele opholdet med en søster, partner, ven, veninde eller mor, og nyde den ultimative ro, som wellnesshoteller tilbyder.

Og selvom vi skal begrænse vores sociale omgang, er det også vigtigt at huske, at mennesker har brug for hinanden, og brug for den omsorg, som godt samvær kan give, hvis ikke vi skal komme ud på den anden side af coronapandemien med en presset psyke.

De varme bade, lækre gastronomi og afslappede stemning danner de perfekte rammer til netop kvalitetstid og gode samtaler, som er så vigtige for vores velbefindende, og en oplagt mulighed for at lægge hverdagens tumult og usikkerhed på hylden for en stund.

Overgiv jer til roen

For netop stress og usikkerhed præger mange danskere. En ny undersøgelse viser, at hver tredje midaldrende dansker føler sig stresset under de nuværende forhold. Det er en stigning i forhold til forårets nedlukning.

Derfor kalder tiden netop nu også på et afbræk og en den mental omfavnelse, som er kurophold kan give. Lad sanserne blive stimuleret når i sænker kroppen i kolde og varme både og indånder duften af æteriske olier og mærker maden pirre let på tungen. Overgiv jer til roen og forkælelsen og mærk hvordan de trætte batterier bliver genopladt.

Vi skal huske at passe på os selv og hinanden i denne tid, men det betyder også at passe på det psykiske velbefindende og give sig selv lov til at koble af, mærke efter og føle nærhed.

Flugt fra virkeligheden

Danmark er fyldt med lækre hoteller, der hver især tilbyder en helt særlig form for salighed.

spaopholdsguide.dk kan du læse mere om dem, og finde det sted, der imødekommer dit ønske og danner den perfekte ramme for en flugt fra virkeligheden.