Topsund – Din sunde samvittighed

Pleje af hud

kontakt@topsund.dk

www.topsund.dk

Topsund er en sundhedsportal, der har til formål at inspirere dig til dit næste sunde valg. På Topsund finder du et stort udvalg af artikler med fokus på sundhed. Du finder artikler i flere forskellige kategorier som overordnet sundhed, generel livsstil, ting til hjemmet og meget andet.

Vi berører sundhedsfaglige emner, hvor du kan læse om sygdom, symptomer og eventuelle hjælperedskaber eller forebyggende midler. Uanset emne, er vores tilgang altid, at hvis du er i tvivl eller har spørgsmål, bør du altid kontakte din lokale sundhedsfaglige kontaktperson.

 

Artiklerne på Topsund

Artiklerne på Topsund er skrevet af skribenter, der udformer en artikel ud fra et emne. Det foregår under en lang og grundig proces, hvor der under researchfasen bliver indhentet videnskabelige kilder, hvorefter indholdet fra disse danner inspiration til udformningen af artiklen på Topsund. Vi stræber altid efter at give dig de informationer, som vi mener, at du har brug for, når du læser om et specifikt emne.

I vores artikler giver vi oftest bud på produkter, der er relevant for det givne emne, og som muligvis kan være til hjælp til dig. Især i sundhedskategorien finder du oftest kendte produkter, der anbefales af apoteket, og som kan hjælpe med at lindre symptomer eller lignende under sygdom.

 

Kategorierne på Topsund

De mange forskellige kategorier er med til at inddele artiklerne i emneområder, så du lettere har mulighed for at overskue indholdet. Nogle af kategorierne er mere specifikke, hvor du eksempelvis har mulighed for at gå ind og læse helt konkret om børn, olier eller opskrifter.

Når du klikker på en kategori, bliver du præsenteret for en kategoriside, hvor du har mulighed for at udforske emnet nærmere og se aktuelle og relevante produkter, der er populære i kategorien netop nu. Du finder også specifikke temaer, hvor både relevante artikler og produkter er præsenteret. Se det som en inspirationsside til dig, hvor du kan gå på udforskning og dykke ned i lige de emner, der interesserer dig.

Livsstil

Livsstil er en bred betegnelse for alt det, der berører dig på den ene eller anden måde i dit liv. Livsstil er derfor en bred kategori på Topsund, hvor rammen for inspiration er bred, og du derfor kan opdage emner, du ikke selv havde tænkt over. Fælles for alle artiklerne i livsstilskategorien er, at de alle handler om sundhed i en eller anden forstand.

Når livsstil handler om sundhed, kan det både handle om de små valg i dagligdagen, du kan ændre på, for at optimere din sundhed. Det kan også være alt det, der omgiver dig. Du kan få et sundere sind ved at foretage aktive valg, der ændrer din måde at tænke på. Du finder også tiltag og produkter, du kan overveje, hvis du ønsker at tænke miljøvenligt og bæredygtigt, for sundhed behøver ikke kun at handle om den fysiske del i kroppen. Sundhed er i lige så høj grad at tænke på vores klode, og hvilke valg vi kan tage, for at skåne vores smukke, fælles hjem mest muligt.

Hjemmet

Kategorien hjemmet på Topsund er beslægtet med kategorien livsstil, men har alligevel fået sin egen kategori, da den adskiller sig tilpas meget. Dit hjem bør du betragte som din trygge hule, hvor du har mulighed for at lade op og fylde dig selv med fornyet energi og overskud.

Under denne kategori finder du eksempelvis sunde redskaber samt smarte gadgets til hjemme, der kan være med til at øge din sunde livsstil. En sund livsstil handler også om at vælge ting til, der kan give dig mere overskud og tid til at fokusere på andet – som dig selv. Det kan være så simpel en løsning som en robotstøvsuger, der er med til at klare en huslig pligt, som skaber ekstra tid hos dig. Tid du kan benytte til at tænke på dig selv og fokusere på dit sind og din krop i en sundere retning.

Mad

Mad er mange ting, og på en sundhedshjemmeside som Topsund, med det grønne æble som logo, vil de fleste nok tænke på sunde opskrifter med bud på måltider egnet til den bevidste vegetar eller veganer. Eller også søger du blot alternative og sundere opskrifter til det, du til dagligt plejer at lave.

Men i denne kategori finder du information om alt det, du enten indtager eller kan indtage for at fokusere på din sundhed. Du kan eksempelvis finde sundere alternativer til mel og sukker i form af bananmel og kokossukker. Du finder også generelle informationer om den mad, du spiser. Du kan fx få svaret på, hvorfor fedt i en avocado er sundt.

I denne kategori kan du også finde bud på, hvad du kan indtage for at underbygge din træning. Eller hvilke urter, der måske har en positiv indvirkning på dit sind og kan være med til at lindre stress.

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.