Yogalove

Træningstøj og udstyr, Yoga

Johnstrups Allé 7, 1. th. C, 1923 Frederiksberg, Danmark

2872 0509

philip@yogalove.dk

www.yogalove.dk

I en travl hverdag, hvor stress og jag fylder mere og mere, har kroppen brug for at kunne slappe af og genfinde sig selv – og her er yoga et genialt værktøj. Dette er netop udgangspunktet for Yogalove.dk, hvor de bedste yogabloggere deler deres tips og tricks til alt fra det rette yogatøj til de nyeste øvelser. Her bliver læseren taget i hånden på vejen mod mindfulness, og gennem Yogalove.dk kan man finde – eller genfinde – sin kærlighed til yoga.

Yoga er blevet mere og mere moderne i den vestlige verden i de senere år – men det er de færreste, der kender til yogaens baggrund. Selve formålet med yogaen er at forsøge at skabe harmoni mellem krop og sjæl, og det er derfor rigtig godt til at slippe stress og jag – både fra tankerne og fra kroppen. Yogaen er kommet langt siden sin oprindelse i det ældgamle Indien, og på Yogalove.dk kan du finde alt det nyeste, der rør sig indenfor yogaens verden.

Den spirituelle del af yogaen er ikke nødvendigvis noget, der tiltaler alle, og som det ses på Yogalove.dk er det også kun en meget lille del af yoga, som vi kender det. På Yogalove.dk kan læseren finde de bedste steder at købe det rette yogatøj, men der er også en mere unik mulighed for at få indblik i de såkaldte ’Yogibloggers’ liv med yogaen. Her finder man personlige erfaringer, inspirerende historier og meget, meget mere fra yogaens verden, og det er brugbare fortællinger for alle – fra nystartet til meget erfaren udøver.

Yoga er den perfekte måde at rive op i sin stressede tilværelse på, og det kræver ikke de store remedier at udføre – det kræver blot et stålsat og åbent sind. På Yogalove.dk finder man al den inspiration, man behøver, og passionen for yoga skinner klart igennem hos alle sidens skribenter.