Skøn

Skøn

Skønhed opnås ikke med et tykt lag makeup. Her på Naturli.dk mener vi, at naturlig skønhed kommer indefra. En sund og smuk hud hænger meget sammen med det liv, du lever. En usund hud skyldes som regel et usundt liv. Huden afspejler blot den balance eller ubalance, kroppen befinder sig i.

Kroppen kan reparere sig skøn igen
Heldigvis har kroppen gode forudsætninger for at reparere sig selv, hvis du giver den lov til det. Giv dig selv ro, sund kost, god søvn og motion – og drop endelig tobakken, hvis du skulle hænge fast i den usunde vane. Rygning er noget af det værste for huden.

Alt om naturlig skønhed
Din hud er med sine omtrent 1,5 kvadratmeter et af dine største organer, og den spiller en vigtig rolle i afgiftningen af kroppen.

Hvis du døjer med bumser, ar eller pigmentpletter, kan meget gøres med ret enkle midler. Måske skyldes bumserne en simpel allergi, så alene forandrede kostvaner kan give dig en sund hud tilbage. Små ar efter akne kan med lidt tålmodighed fjernes med urtepeeling.

Her på Naturli.dk kan du læse om alt det, der handler om naturlig skønhed. Vi bringer masser af tips og tricks, der kan hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

Foto: Adobe Stock
Indlæs flere artikler