Castorolie

Vitaminer og mineraler

Dalbygade 40b, 6000 Kolding, Danmark

22542740

kontakt@castorolie.dk

www.castorolie.dk

Castorolie

Mennesket har altid været interesseret i kroppens sundhed, og hvis kroppen skal kunne bruges aktivt som redskab i livet, så er man nødt til at gå op i kroppens velvære. Dette har desværre ikke altid højeste prioritet hos danskerne, og det har vi sat os for at gøre noget ved her på Castorolie.dk.

Castorolie.dk har en klar agenda om at få sundheden tilbage på skemaet hos alle vores læsere – og vi ønsker, at vores artikler skal gøre det let at vælge naturlige produkter, der er gode for kroppen. Dette gælder f.eks. naturlige behandlingsformer, sund kost og motion samt naturlige olier, der giver kroppen og ikke mindst naturlige vitaminer til håret – indholdet spænder bredt.

Artiklerne tager udgangspunkt i videnskabelige undersøgelser, og vi går højt op i, at den viden, vi deler, kommer fra pålidelige og kyndige hænder – så du er i sikre hænder hos Castorolie.dk.

På Castorolie.dk kombinerer vi den videnskabelige landvinding fra forskellige studier og undersøgelser med vores egne erfaringer, så læseren får de bedst mulige betingelser for at holde kroppen godt ved lige. Vi nyder at sprede gode råd om en naturlig og sund livsstil, og vores guides har til mål at inspirere alle vores læsere til at træffe de sunde og naturlige valg i produktjunglen på markedet.

Vores hovedfokus på Castorolie.dk er at gøre læserne klogere på særlig castorolie – eller ricinusolie, som den også kaldes. Dette naturlige produkt hjælper med at holde kroppen i fin form, og det er derfor en klar anbefaling til alle, der ønsker at leve sundt. Vi går op i sundhed og helse på Castorolie.dk, og vi håber, at alle vores læsere kommer til at dele vores passion med alle deres venner og bekendte.