Gold-Implant-Clinic

Tænder

8240 Risskov

23 39 49 77

gold-implant-clinic.com

Behandling af kroniske smerter ved hjælp af guldimplantation

 

Guldimplantation har vist sig at reducere kroniske smerter og lindre symptomerne. Det er en sikker og effektiv behandlingsmetode, der kan hjælpe med at lindre smerter i lang tid. En behandling hos gold-implant-clinic.com, som er en smerteklinik, består i at lægge små guldstykker ind omkring det led, som er ømt, hvilket er en meget skånsom behandling. Det kan lindre kroniske smerter som ledsmerter, migræne og muskelspændinger. Desuden har guld mod smerter vist sig at have en langvarig effekt på kroniske smerter, hvilket gør den til et attraktivt alternativ til andre behandlinger. Læs med her og bliv klogere på behandlingsmetoden samt hvilke typer kroniske smerter, som den kan være gavnlig for.

Hvilke fordele er der ved denne behandling mod kroniske smerter?

Guldimplantation mod kroniske smerter ved en smerteklinik, er en form for behandling, der sigter mod at reducere smerte og øge livskvaliteten hos personer, der lider af kronisk smerte. Det er en behandling, som kan overflødiggøre en eventuel operation – eksempelvis en hofteoperation – eller udskyde tiden til at det bliver nødvendigt. Derudover kræver det heller ingen indlæggelse, og der er ingen bivirkninger ved behandlingen.

Hvilke typer af kroniske smerter kan behandles?

Denne type behandling kan anvendes på langt de fleste former for kroniske smerter, som tillægger sig bevægeapparatet, og det har intet at sige, hvor længe smerterne har været til stede. Det kan eksempelvis være smerter i knæ, rygsmerter, lændesmerter eller kroniske smerter i nakken. Det kan også være smerter i mindre led, som fingre og ankel. Derudover kan man også behandle hovedpine af forskellig art – eksempelvis migræne og spændingshovedpine. Har man slidgigt, så kan behandlingen også være effektiv. Slidgigt er en kronisk sygdom, som kan give smerter, stivhed og bevægeindskrænkninger. Det er en sygdom, der ikke helbredes, men man kan med behandling mindske smerterne og forbedre funktionen af leddene. Kort sagt, så kan guld mod smerter være effektiv til at lindre mange former for kroniske smerter. I sidste ende er det dog en lægelig vurdering, om du kunne have gavn af en guldimplantation, hvilket kan foretages af speciallægerne hos Guldklinikken.

Hvordan foregår selve behandlingsprocessen?

Selve behandlingsprocessen foregår på den måde, at der indlægges små stykker af 24-karat guld omkring det område med kroniske smerter. Disse guldstykker lægges ind under lokalbedøvelse, med tynde kanyler, hvilket er en meget skånsom måde at blive behandlet på, hvis man eksempelvis sammenligner med en hofteoperation. Ved operationer, som hofte- eller knæoperationer åbnes der op ind til ledet og der anvendes kirurgisk værktøj. Ved behandling med guld er der ingen åbninger, og kanylerne er meget tynde. Guldstykkerne bliver siddende omkring ledet resten af livet, og har en varig effekt. Ved hjælp af røntgenbilleder og scanninger undersøges det, hvor guldstykkerne skal lægges ind omkring det ømme område. Det er en ambulant behandling, hvilket vil sige at man kan gå hjem samme dag. Hele undersøgelsen og behandlingen tager omkring en time fra start til slut.

Behandling med guld mod smerter hos en smerteklinik kan altså være et effektivt alternativ til behandling af kroniske smerter. Så hvis du kæmper med den ene eller anden form for kroniske smerter til daglig, så er det en mulighed at undersøge, om du kunne have gavn af denne form for skånsomme behandling.