Mad

Is-tiiiiiid!

23. juni 2017

En varm plet i solen nydes allerbedst med en bid smeltende is i munden. Og når isen så både er sund og fyldt med næringsstoffer til din krop, hvad er der så ikke at kunne lide?

De to grønne gudinder Caroline Fibæk og Carolina Cia Bruun fra Greengoddess.dk er ikke i tvivl: De elsker is! Så meget, at deres is-opskrifter, der hidtil har været populære på deres webunivers, nu udkommer på bog.

Så hvis du – ligesom gudinderne og store dele af den danske befolkning – har en blød plet for is, men også for sunde og næringsrige ingredienser, er her muligheden for at lave hele 54 forskellige is uden mælk, sukker, gluten eller tilsætningsstoffer.

N’ice Cream kalder Caroline og Carolina bogen – og deres is, som består af naturlige ingredienser, er super lette at lave.

– Faktisk er de så sunde, at du kan spise dem til morgenmad med god samvittighed. Vi vil gerne inspirere til at se på sundhed med andre øjne – nemlig med nydelse og næring. Ikke askese og skrappe kure. Vores filosofi er, at mad skal være uimodståelig lækker, næringsrig og i videst mulige omfang uberørt af raffineret sukker, gluten, mælkeprodukter og konserveringsmidler, siger Carolina Cia Bruun.

Naturli har fået lov at bringe et par lækre smagsprøver i anledningen af udgivelsen og foråret! God fornøjelse i is-mejeriet …

 

Opskrifter:

Kølige Kakao ispinde

Nordic Spring Pops

Spacy Unicorn Pops

Chokolade Mousse Iscreme

Jordbær Parfait

 


 

 N’ice Cream på bog

54 skønne, velsmagende og sunde opskrifter på is fra Caroline Fibæk og Carolina Cia Bruun.

Alle opskrifter er uden mælk, sukker, gluten eller tilsætningsstoffer, men med sunde og nærende ingredienser.

Kan købes hos www.GreenGoddess.dk for kr. 179,-

Forrige artikelUro i maven? 9 råd til en rolig mave

Næste artikelVacciner – fup, fakta eller fidus?