Nyheder

Frisk?

16. september 2013

Den rette anordning kan gøre en stor forskel, når vi skal yde og nyde…

Ekstra ben

Er der blevet langt ned til køkkenskabene, og hader du ømheden efter en dag i haven i mærkelige stillinger? Så kan du få glæde af et ekstra ben i form af OneLeg-skamlen, der sparer dine knæ og ryg, når du skal arbejde i de ubekvemme lave stillinger.

Du bruger musklerne på en nænsom måde i mave og ryg til at vippe frem og tilbage efter det, du skal nå, og så er den let at løfte og tage med sig rundt.

Fås til kr. 299,- og du kan tilkøbe skridsikker ‘frakke’ til foden efter behov. Se mere på oneleg.dk.

 


 

 

Zzzzzz

Hvis du nogle gange vågner med ondt i nakke eller skuldre, så er Silvana hovedpuden som at komme hjem. Den fås i forskellige hårdhedsgrader og størrelser, så den støtter dig lige præcis, som du har behov for.

Producenten har igen i samarbejde med professionelle behandlere, fysioterapeuter og kiropraktorer, videreudviklet og dermed forbedret udformningen. Nakkestøtten er nu udformet som et ”åg”, hvilket giver endnu bedre mulighed for at den optimale støtte til nakken.

Selvom puden er en ergonomisk hovedpude i allergivenlige materialer, tager den øverste bløde del hensyn til behovet for at putte og kramme puden – ligesom at komme hjem til sin bedste ven …

Find en guide til, hvilken pude, der passer til dig på www.silvanasupport.com.

yourcare.dk finder du forhandlere – behandlere, specialbutikker og sengebutikker.


Fuglekvidder?

Drømmer du også om at vågne stille og roligt, mens solen står op, og fuglene begynder at kvidre? Det kan sagtens lade sig gøre – også selvom du skal op før hønsene: Sound Oasis BLS-100SO kan vække dig med lys, lyd, vibration og aroma-terapi. Den er tilmed nem at indstille, så det er bare med at komme i gang.

Solopgangssimulatoren starter en halv time, før du skal op – stille og roligt, så din krop langsomt vænner sig til lyset og til at skulle vågne – et kvarter før starter den lyd, du har valgt. Når tidspunktet for at komme ud af fjerene er nået, lyser lampen ved fuld styrke og lyden ændres til en blid kimen. Der medfølger også en lille vibrationshøjtaler, som du kan placere i sengen, samt fire forskellige aromaer du kan bruge i aromaskålen på lampen. Når lampen varmer op om morgenen, vil aromaen automatisk fordampe og sprede duften.

Så hvis du hader udsigten til mørke vintermorgener, bør du kigge ind på livingintime.dk og finde en solopgang.

 


Glem kaffen

Ekstrakt fra frøene på den sydamerikanske Guarana er en lise mod træthed og svigtende koncentration. Og modsat andre opkvikkere har guarana faktisk en hensigtsmæssig indflydelse på både hjerte og kredsløb.

Kosttilskud med guarana-ekstrakt kan hjælpe dig med at forbruge din naturlige energi, og dermed gøre det nemmere for dig at sove om natten, samtidig med at du støtter dit tarmsysten og fremmer en sund fordøjelse. Så i stedet for at drikke de 20 kopper kaffe på job med dertil hørende sitren og bøvl med tarmsystemet, kan et lille nip af denne ekstrakt gøre tricket.

Den indeholder mere koffein end kaffe. Men i modsætning til kaffe bliver koffeinet frigivet i kroppen over en længere periode.

Fås som både ekstrakt og i kapsler fra Natur Drogeriet.

Forrige artikelKranio sakral terapi i stedet for medicin

Næste artikelSkånsom