mental robust

Mental sundhed

2400 København NV, Danmark

4234 6246

ae@mentalrobust.dk

www.mentalrobust.dk

Midt i kvindelivet

Til dig, der ønsker at blive mere mental robust og sætte gang i positive forandringer.

Føler du, at du er i transit – at du sidder i en stor international lufthavn, men ikke ved hvilket fly du skal tage, eller hvilken destination du vil til? Måske oplever du meningsløshed – fordi børnene flytter hjemmefra, dit job føles ligegyldigt eller du er midt i en skilsmisse? Kender du til følelsen af at være utilstrækkelig, fordi du skal balancere mellem rollerne som mor, kvinde, kollega, partner, veninde og datter? Tager du ansvar og træffer beslutninger for alle andre, men når det kommer til dig selv, er det svært? Ser du dig selv i spejlet og tænker ’hvad skete der lige der?’ Får du prioriteret og passet godt nok på dig selv?

DU KAN VÆLGE AT BLIVE VED MED AT HAVE DET SÅDAN

– ELLER DU KAN GØRE

NOGET VED DET.

DU VÆLGER SELV!

Forestil dig et meningsfuldt liv, hvor

  • du har mål og retning, så du får mere klarhed og energi
  • du bliver bedre til at prioritere mellem rollerne og vælger selv, hvad og hvem du giver din opmærksomhed og dyrbare tid til
  • du har mere glæde, positivitet og får kærligheden til dig selv og livet tilbage

Tag dig selv, dine tanker og følelser alvorligt. Invester i dig og i et individuelt kvindeforløb, hvor du skaber en banebrydende forandring og lærer dig selv at kende og får det liv, som du ønsker. Det vil give dig en ny retning og forstærke troen på dig selv og dit værd.

Giv dig selv en gave og lev dit fulde livspotentiale!