Den hurtige løsning

27. juni 2022

Nogle gange er det dejligt med en hurtig og effektiv løsning – også selvom man er til naturlige og sunde produkter.

Av, for den!

Stegestænk under madlavningen, tørre og frostbidte læber og ansigt, røde næser, plejekrævende udtørrede hænder, ekstrem tør ansigts- og kropshud? Vinter, frost og juletid byder på mange risici, og så er det rart at have hjælpen lige ved hånden.

Aloe Vera i rigelige mængder har en øjeblikkelig lindrende virkning, og så hjælper plantens helende og reparerende effekt optimalt under alle vejrforhold – også i årstidens kulde, frost og opvarmede indeklima.

Jul og nytår er højsæson for uheld, hvor man eksempelvis brænder sig i køkkenet, på brændeovnen eller i forbindelse med fyrværkeri. Avivir Aloe Vera gel indeholder 98 pct. økologisk Activ Aloe, som er første klasses effektiv bladgel. Tillige med Avivir Aloe Vera spray, som indeholder 99,5 pct. af den rene Aloe Vera, virker produkterne akut beroligende, kølende og genopbyggende på hudens skader.

Førstehjælp til fugt og sur lugt

Varme, sure støvler og fugtige skabe og rum. Hverken følelse eller lugt er særlig rar, derfor har House of Coal da også udviklet puder med fugtsugende og lugtfjernende kul til alle formål.

Få dem f.eks. i en form, som er lige til at stikke i skoene. Her fjerner de fugten og dermed lugten fra skoen. De indkapsles i kulpuden, som virker op til to år efter åbning. Dit fodtøj får længere levetid, og hygiejnen (og velværet) får et løft.

Puderne indeholder bambus trækul – et naturligt og kemikaliefrit produkt. Kan også bruges i skabe, skuffer, handsker, tasker – ja, alle steder, hvor du har problemer med fugt og lugt.

Fodpuderne koster kr. 179,- for to stk. Find dem og andre kulpuder i din helsekostbutik eller på houseofcoal.dk.

Tag en mundfuld balance

Tyggegummi og pastiller efter Dr. Edward Bach’s principper – Bachs Blomster – er helt nye på det danske marked. De beroligende, opløftende eller lindrende effekter er sat sammen til seks forskellige variationer. Så uanset om du trænger til f.eks. et skud energi, koncentration eller selvtillid, er der en variation, der kan hjælpe.

Du skal max. tage seks om dagen, og lade de naturlige ingredienser give dig balance og ro.

Find dem i din helsekostbutik.

Hjælp søvnen

Vi kan ikke leve uden søvn, eller leve godt uden god søvn. Desværre bruger alt for mange dyr og vanedannende medicin for at opnå søvn i dag, hvilket desværre ikke hjælper i længden. En bedre og sundere mulighed for at slå en genvej til søvnen, er at bruge søvnbriller. En enkel og billig løsning, som oven i købet virker efter blot tre til fire dages brug. Og dertil kommer, at søvnbriller er helt uden generende bivirkninger.

Hos mennesker med en velafbalanceret døgnrytme foregår produktionen af kroppens naturlige sovemiddel, melatonin, i 9-10 timer i træk, ud af døgnets 24 timer. Mennesker, som af den ene eller anden grund har ubalancer i deres melatoninproduktion, kan forbedre deres søvn bemærkelsesværdigt ved at anvende søvnbriller.

Brillerne lukker det blå lys ude, som vi typisk udsættes for fra skærme og elektriske pærer, og som kan forhindre melatoninproduktionen. Brillerne tager du på et par timer før sengetid – de kan også fint benyttes af børn.

Se mere på www.melamedic.com, hvor du også finder filtre til at sætte på skærme.

Forrige artikelBirgittes TIP til selvcoaching

Næste artikelHjælp til den indre rengøring- uden at røre en finger