Golden milk pasta

Af: Trine Vesteraa, ernæringsterapeut

Foto: Trine Vesteraa

Golden milk pasta er en måde at få flere antiinflammatoriske stoffer i din daglige kost og drikkevarer. En slags potent superfood-blanding, når du vil optimere på at give inflammationen kamp til stregen med gurkemeje og ingefær.

Du skal bruge:

  • 2,5 spsk. gurkemejepulver
  • 3 tsk. stødt ingefær
  • 1/2 tsk. vaniljepulver
  • 3/4 tsk. stødt kardemomme
  • knap 1/4 tsk. stødte nelliker
  • 1,5 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. kokosolie
  • lidt friskkværnet peber
  • 1,25 dl. vand

Sådan gør du:

Kom alle ingredienserne i en kasserolle og varm det forsigtigt op under omrøring. Når blandingen er blevet til en pasta kommes den i et rengjort glas og lukkes godt til. Kan opbevares i køleskabet en-to uger.

Golden milk

Til 1 person

Sådan gør du:

Kom 2,5-3 dl. mælk eller plantedrik (f.eks. havredrik) i en kasserolle sammen med 1 tsk. golden milk-pasta. Varm mælken forsigtigt op og rør pastaen ud i den lune mælk.

Nyd den solgule og varmende drik med det samme.

Din golden milk kan tilsættes lidt honning eller god sirup, hvis du har brug for mere sødme.

½-1 tsk. af pastaen er også genial at tilsætte din morgengrød, som så får den flotteste farve og en dejlig smag.

 

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*