Golden milk pasta er en måde at få flere antiinflammatoriske stoffer i din daglige kost og drikkevarer. En slags potent superfood-blanding, når du vil optimere på at give inflammationen kamp til stregen med gurkemeje og ingefær.
Kom alle ingredienserne i en kasserolle og varm det forsigtigt op under omrøring. Når blandingen er blevet til en pasta kommes den i et rengjort glas og lukkes godt til. Kan opbevares i køleskabet en-to uger.
Til 1 person
Sådan gør du:
Kom 2,5-3 dl. mælk eller plantedrik (f.eks. havredrik) i en kasserolle sammen med 1 tsk. golden milk-pasta. Varm mælken forsigtigt op og rør pastaen ud i den lune mælk.
Nyd den solgule og varmende drik med det samme.
Din golden milk kan tilsættes lidt honning eller god sirup, hvis du har brug for mere sødme.
½-1 tsk. af pastaen er også genial at tilsætte din morgengrød, som så får den flotteste farve og en dejlig smag.
Forrige artikelGrønt genbrug: Lær at gendyrke dine grøntsager
Næste artikelHårvask, styling og kure – skal hår have pleje eller ej?