Peberfrugtdip (til kartofler)

Af: Trine Vesteraa

Dip er både hyggeligt og lækkert. Det kan peppe de fleste slags kartofler op. Find opskriften på peberfrugtdip her på Naturli’s hjemmeside.

Portionen rækker til 15-20 halve kartofler

Det skal du bruge

3 snack peberfrugter

2 tomater

1 løg

1 fed hvidløg

½ spsk. mørk balsamicoeddike

¼ tsk. salt

friskkværnet peber

en lille håndfuld basilikumblade

15 g mandler

evt. lidt frisk chili for en mere krydret version

Sådan gør du

Skyl basilikumbladene og rengør alle grøntsager og skær dem i grove tern. Hvidløget hakkes dog lidt finere. Kom grøntsagerne i et ildfast fad og vend dem med eddike, salt, peber og basilikumblade. Bag blandingen i ovnen i 45 minutter på 175 grader og rør i fadet et par gange undervejs.

Lad blandingen køle af, tilsæt mandlerne og blend alle ingredienserne til en cremet dip.

Server dippen til kogte, kolde kartofler og pynt med basilikumblade. Kartoflerne passer perfekt til buffetbordet.

Du kan roligt lave dobbelt portion af dippen, som også kan spise til kartoffelbådene her på siderne. Dippen er også god som dip til grøntsagsstave eller til at vende pasta i.

Fra www.trinevesteraa.dk

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*