Fra Slank Nu: Pandekager til både hverdag og fest – eller skal vi sige både hovedret eller dessert.
2 bananer
4 æg
1 tsk vaniljepulver uden sukker
olie til stegning
Blend banan, æg og vanilje i en blender.
Varm olien op på en stegepande, og steg pandekager af bananmassen. De skal have et par minutter på hver side, til de er gyldne. Stil evt. pandekagerne i ovnen, indtil de skal serveres.
Spis pandekagerne sammen med en salat. Jeg kan anbefale spidskålssalat med æble.
Du kan også spise pandekagerne som en slags snack eller dessert.
Tip De bliver ekstra lækre, hvis du steger dem i kokosolie.
Kostplanen i Lene Hanssons helt nye bog “Slank nu – hold vægten” er på 30 dage i alt, og den er inddelt i 3 faser, hvor maden gradvist bliver mere og mere rå og uforarbejdet, altså hvor mængden af raw food øges. På den måde vænner du dig til en mere rå kost, stille og roligt.