Opskrifter

Fyldt dorade (guldbars)

27. september 2010

Fyldt dorade med lækkert grønt som fyld – perfekt og lækker måde, at få sunde og nærende vitaminer på.

4 hele dorade (guldbars) 3 peberfrugter skåret i tern 1 squash skåret i tern 8 blommetomater, groft hakkede Olie 1-2 citroner Sådan gør du: Udben doraderne fra ryggen uden at skære fiskene op fra bugen. Når rygbenet og indvoldene er borttaget, saltes fiskene indvendigt og udvendigt. Lad dem dryppe af en time i et dørslag. Skyl fiskene og fyld de groft skårne grøntsager i, pensl med olie og citron. Bag dem i ovnen ved 180 grader i 15-20 minutter, eller til grøntsagerne er møre og benene slipper kødet.

Server med citronbåde, ovnstegte kartofler, persilledrys og skysovs fra fisken.

Fra bogen “Athos Kuren” af Stig Ekkert.

Forrige artikelMælk – drikke eller lade være?

Næste artikelBagte æbler med raki