8 hibiscusblomster
2 håndfulde blandet salat/mikrogrønt
1 dl jordbærmynte, eller hvad du har i krydderurtehaven
2 håndfulde bær, fx hindbær og brombær
1 æble i skiver
100 g svampe
100 g fetaost (eller mozzarella/blød gedeost)
Dressing
saft af 1 citron
3 spsk agavesirup
1 spsk olivenolie
salt og peber
Begynd med at anrette de små salatblade fra skovhaven. Dernæst lægges jordbærmynte, friske bær og æble i tynde skiver. Slut med friske eller ristede svampe og dernæst smuldret fetaost. Pynt med hibiscusblomster skåret i mindre stykker. Rør en dressing af olivenolie, citron, agavesirup og salt. Rør altid en stor portion og gem den i køleskabet – så har du en dressing klar til de næste måltider.
Fra bogen “Høst fra træerne” af Birgit Rothmann.