Hibiscussalat

Af: Birgit Rothmann

Foto: Tina Brok Hansen

Det skal du bruge

8 hibiscusblomster

2 håndfulde blandet salat/mikrogrønt

1 dl jordbærmynte, eller hvad du har i krydderurtehaven

2 håndfulde bær, fx hindbær og brombær

1 æble i skiver

100 g svampe

100 g fetaost (eller mozzarella/blød gedeost)

Dressing

saft af 1 citron

3 spsk agavesirup

1 spsk olivenolie

salt og peber

Sådan gør du

Begynd med at anrette de små salatblade fra skovhaven. Dernæst lægges jordbærmynte, friske bær og æble i tynde skiver. Slut med friske eller ristede svampe og dernæst smuldret fetaost. Pynt med hibiscusblomster skåret i mindre stykker. Rør en dressing af olivenolie, citron, agavesirup og salt. Rør altid en stor portion og gem den i køleskabet – så har du en dressing klar til de næste måltider.

Fra bogen “Høst fra træerne” af Birgit Rothmann.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*