Hyben-chai

Af: Trine Vesteraa

Foto: Trine Vesteraa

Lav din egen chai, som er perfekt til denne årstid. Desuden indeholder denne opskrift hyben, så du kan få indtaget de vigtige antioxidanter.

1 krus

Det skal du bruge

2-3 g frisk ingefær

2 kardemommekapsler

2 hele nelliker

¼ tsk stødt kanel

1 drys vaniljepulver

1 tsk hybenpulver

1 ½ dl vand

1 dl plantemælk (gerne en lidt sød type som fx havremælk eller soja med kalk og vanilje)

Ønsker du en sødere chai, kan du tilsætte lidt ahornsirup eller lignende.

Sådan gør du

Pil de små kardemommekorn ud af kapslerne og kom dem i en blender med vand, frisk ingefær og hele nelliker. Blend til det hele er findelt. Kom det i en kasserolle med mælk, kanel og vaniljepulver, og lad det simre et par minutter. Hæld den varme chai i et krus og rør hybenpulveret i.

Skriv din mening - ikke til spørgsmål, send dem gennem brevkassen i stedet.

Skriv et svar

Husk at krydse af her!Denne anordning er desværre nødvendig, da vores inbox ellers oversvømmes af spam-mails, afsendt automatisk fra såkaldte mailrobotter.

*