Nyheder

Naturli på Sund Livsstil i København

2. september 2014

I den sidste weekend af september er der atter Sund Livsstil i Øksnehallen på Vesterbro. Naturli-redaktionen er med, og du kan blandt andet få gode råd fra vores brevkasseredaktører på Naturli’s stand. Og så kan du som Naturli-læser komme billigt med. 

Sundhedsmessen Sund Livsstil besøges hvert år af 15.000 gæster, når København-udgaven åbner i september. Messen har en lidt mindre århusiansk lillebror, der løber af stabelen i marts.

Men den 26. – 28. september slås dørene atter op i Øksnehallen ved Kødbyen på Vesterbro i København. De 170 udstillere byder velkommen i den smukke og stemningsmættede hal, og frokosten kan nydes i de to caféer, hvoraf den ene, Ambrosia, byder på en ren vegetarisk oplevelse.

Spar penge med Naturli’

Messen er åben fredag, lørdag og søndag fra klokken 10 – 18. Entréen er 100 kroner pr. person, men du kan som Naturli-læser spare de 80 kroner, hvis du printer rabatbilletten fra dette link.

Det er fjerde gang, at messen holdes i Øksnehallen, og skønt der er mange loyale gæster og udstillere, er der også fornyelse hvert år. I år er mere end 40 af udstillerne nye på messen, så trofaste gæster skal ikke frygte at se det samme som sidste år.

Mange nyheder på messen i år

Nyhederne i år er meget forskellige. Økologisk lavendel-hudpleje, TENS-apparater (smertelindring med elektriske impulser), syns- og høretests, yoga, højskoleophold, økologisk chokolade og funktionelle fødemidler er blandt overskrifterne hos årets nye udstillere.

Du kan som sædvanlig smage på madvarerne, lugte til cremerne, mærke behandlingerne på egen krop, se produkternes virkning med egne øjne og høre dig til ny viden på standene og ved foredragene. Der er et nyt foredrag hver time i den ene af caféerne weekenden igennem.

Som gæst på Sund Livsstil har du mulighed for at tale med dygtige terapeuter og sundhedsrådgivere, få prøver på helbredende behandlinger, samle viden om sundhedskurser og alternative uddannelser, eller tale med udbyderne af godkendte naturlægemidler, kosttilskud samt andre helse- og velværeprodukter.

Du kan se hele listen med udstillere på sund-livsstil.dk.

Carsten Vagn-Hansen holder foredrag

Har du fokus på, hvad du udsætter din hud for? På messen kan du møde flere forskellige udstillere med rene, økologiske hudpleje- og kropsplejeprodukter. Er du til alternativ behandling? Så kan du stifte bekendtskab med et hav af forskellige behandlingsformer og terapiformer. Trænger du til en håndsrækning i din hverdag? Tal med de forskellige terapeuter om personlig udvikling, NLP, Zen meditation, coaching og uddannelser.

Naturlis egen brevkasseredaktør Carsten Vagn-Hansen holder foredraget “Sådan bliver du 100 år!” søndag klokken 11. Emnet er hans nye bog, der udkommer i efteråret. Foredraget handler blandt andet om at bevare livslysten, være positiv og undgå livets mange landminer.

Forrige artikelJagt for sanserne

Næste artikelHjernen kan omprogrammeres

Bliv medlem af Naturli+
helt gratis

 

Få tips og hacks til et lykkeligt liv med naturlig sundhed.

Velkommen du er nu tilmeldt Naturli+ klubben.